Robinson Beach Boracay
Robinson Beach Boracay Aklan Boracay Philippines
 

Robinson Beach Boracay

Robinson Beach - Overview (Robinson Beach)

robinson house beach front viewrobinsons house beach outer resort

Den Robinson Beach House Boracay det vakre og unike nordlige enden av Boracays berømte White Beach er et eksklusivt og romslig beach house bygge i native stil. Den Robinson Beach House, ideelt for drøm ferie, har Robinson Beach House har to leiligheter, er hver med egen inngang, et fullt utstyrt kjøkken, en romslig stue, to soverom, to bad og store verandaer med utsikt mot stranden og Sulu Sea liker Robinson Beach House har.

Robinson Beach - Rooms / Accommodaton (Robinson Beach)

robinson house beach inner rooms with bedrobinson house beach with deluxe bed

The Robinsons Boracay Beach huset, ideelt for drømmen ferie ferier, har to leiligheter, hver med sin egen inngang, et fullt utstyrt kjøkken, en romslig stue, to soverom, to bad og store terrasser som vender mot den vakre Boracay stranden og Sulu Sea.

robinson house beach room with sala setrobinson house beach all view rooms

robinson house beach facilities dining outsideRobinson Beach - Restaurant and Facilities: (Robinson Beach)

Robinson Beach - Restaurant: (Robinson Beach)
Robinson Beach House frokost er tilgjengelig forespørsel, og gode Boracay restauranter som Friday's Beach Resort Al Fresco restaurant, er det bare en kort spasertur langs stranden

Robinson Strand - Fasiliteter: (Robinson Beach)
Robinson Beach House rom med aircondition, WIFI internett, kabel-TV, telefon, back-up generator, varmt og kaldt vann, rent drikkevann, solsenger og parasoller, grilling stasjon i strandsonen hagen

Robinson Beach - Tjenester tilgjengelig: (Robinson Beach)
Shopping og matlaging tjenester, vaskeri, barneseng, barnevakt, hushjelp tjenester og golf kan ordnes forespørsel Robinson Beach House

Robinson Beach - Spesielle funksjoner: (Robinson Beach)
Spektakulær beliggenhet og utsikt, fantastisk arkitektur har Robinson Beach House. For flere flotte ferieovernattinger over hele verden ser Feriehus av Robinson Beach House.

 

Robinson Beach - Location: (Robinson Beach)

Robinson Beach House ligger ved den nordlige enden av Boracays White Beach, hvor stranden er mye bredere med powdery sand der hele familien kan nyte den sanne skjønnheten av stranden. Dens steinkast unna fredager Beach Resort og Discovery Shores i sør og Boracay Terraces adkomstveien i nord. Adkomstveien fører også til en 18-hulls golfbane....

Robinson House beach resort vicinity map in Boracay island

 

About Boracay (Robinson Beach)

Etter hvert som du reiser gjennom 7107 øyene på Filippinene, vil du finne vakre naturen som Boracay (Robinson Beach), er det ikke vanskelig, men det er en øy som skiller seg ut, men Boracay (Robinson Beach). I Boracay (Robinson Beach) kan du finne en fire kilometer lang hvit talkum pulver sandstrand, turkis blått vann og romantisk natur. Boracay (Robinson Beach) ligger på nordvestspissen av Panay Island, og kan kun nås med båt. På grunn av sin naturlige skjønnhet, er øya Boracay (Robinson Beach) en topp strand i Asia. Boracay (Robinson Beach) er også kjent som inngangsporten til paradis.

To (2) km utenfor nordvest spissen av Panay Island i den vestlige Visayan regionen på Filippinene er Boracay (Robinson Beach) Island på Filippinene ligger ca 345 km (200 miles) sør for Manila. Det er ni kilometer og spredt over 2,563.86 hektar (1038 dekar). På det smaleste punktet Boracay (Robinson Beach) er bare en kilometer bredt.Amihan og Habagat sesonger vær i Boracay (Robinson Beach) er generelt været mønstre. Amihan betyr en kjølig nordøst vind, og Habagat betyr vest eller sørvest vind, sør-vest monsun. Den Amihan sesongen er preget av moderate temperaturer, lite eller ingen nedbør, og en rådende vind fra øst. Den Habagat sesongen er preget av varmt og fuktig vær, hyppige kraftig regn, og en rådende vind fra vest.

Den Amihan og Habagat sesongmønsteret er bryteren i vindretningen som er den viktigste indikatoren på Boracay (Robinson Beach). Boracay (Robinson Beach) vil være i Habagat været mønster for resten av året og Amihan været mønster fra en gang i september eller oktober til en gang i mai eller juni. Disse datoene kan variere i enkelte år, skjønt.

Tropiske stormer kan påvirke Boracay (Robinson Beach) når som helst på året, men er mest sannsynlig å bli sett under Habagat sesongen. Dagtemperaturer på Boracay (Robinson Beach) generelt mellom 77-90 ° F (25-32 ° C) fra begynnelsen av Amihan sesongen i februar eller mars, og øke til 82-100 ° F (28-38 ° C ) serien med utbruddet av Habagat sesongen. I løpet av tropiske stormen perioder i Boracay (Robinson Beach), kan temperaturen falle under 68 ° F (20 ° C).

Ati stamme var den opprinnelige bosetterne i Boracay (Robinson Beach). Boracay (Robinson Beach) ble et selvstendig provins den 25. april 1956 og en del av Aklan provinsen. Turismen begynte å utvikle seg i Boracay (Robinson Beach), og øya ble populært med backpackere i 1980-årene tidligere uoppdagede det var ikke før på 1970-tallet.Boracay (Robinson Beach) Island var en godt bevoktet hemmelighet for mange år siden, nesten possessively slik at bare noen få visste om dens eksistens. Når en utenlandsk film mannskap tilfeldigvis "oppdaget" denne øya paradis, var det bare på 70-tallet. Andre skrev en bok, som inkluderte strålende anmeldelser av Boracay (Robinson Beach) som endret øyas tempo fra å være en stille hemmelig til etter hvert å bli kåret til å ha den beste stranden i verden.

Boracay (Robinson Beach) er et fenomen siden Aklan for mange turister er synonymt til Boracay (Robinson Beach), faktisk, mange flere vet om Boracay (Robinson Beach) enn Aklan I høysesongen, noe de Boracay (Robinson Beach) Island befolkning. kan svelle til 20.000. Et ord på Boracay (Robinson Beach) Island er lagt til en bonus for en sliten arv reisende.

De Boracay (Robinson Beach) Island er under administrativ kontroll av den filippinske Tourism Authority i samordning med Provincial regjering Aklan består av barangayer Manoc-Manoc, Balabag, og Yapak (3 av de 17 barangayer som utgjør kommune Malay ).

De Boracay (Robinson Beach) øya kom til internasjonal oppmerksomhet i 1980 da europeiske backpackere, hovedsakelig tysk, skrev om denne idylliske øya i Sørkinahavet selv Boracay (Robinson Beach) var kjent for fiskere og noen av landet eid av utlendinger . Den engelske baker på Boracay (Robinson Beach) Island er en av de eldste turist etablissementer. Boracay (Robinson Beach) kunne skryte av fem stjerners innkvartering og en golfbane i slutten av 80-tallet, hadde mange hvile hus blitt bygget og av slutten av århundret. Det ble kåret som en av de beste strendene i verden i 1990 og igjen i 1996 som verdens nummer én tropiske stranden.

White Sand Beach er Boracay (Robinson Beach) 's sentrale attraksjon, på Boracay (Robinson Beach)' s sørvestlige flanke, en perle av natur strekker seg om lag fire kilometer, hvor mesteparten av

Den steinete og gjenstand for farlige strømmer er i nordøst, spesielt i regntiden. Boracay (Robinson Beach) revene gjør øya til et ideelt hopper av mottak for entusiastiske dykkere eller snorklere.

Fersk sjømat kan bli funnet, og som kan tilberedes rett der eller bringes til hvor man bor og for de som er på økonomi budsjettet gå til Boracay (Robinson Beach) talipapa, eller Boracay (Robinson Beach) åpne marked. Men Boracay (Robinson Beach ) Island har mange restauranter catering for alle smaker. Boracay (Robinson Beach) har utstyr for vannsport, i tillegg til undervisning for dykking og vindsurfing.

Turisme i Boracay (Robinson Beach) er på sitt høydepunkt under Amihan sesongen delvis på grunn av dens vind og vær mønster. Den rådende vinden blåser fra øst Boracay (Robinson Beach) under Amihan. Vannet av Boracay (Robinson Beach) White Beach er ofte glassaktig jevn. Bakker på den nordlige og sørlige ende av Boracay (Robinson Beach) øya kanal og Amihan sesongen vinden fra den østlige siden av øya, Boracay (Robinson Beach) Bulabog Beach i den sentrale delen av øyas østre side gjør rev-beskyttet havområdene utenfor at stranden ideell for vindsurfing og kite boarding / kite surfing.Luksuriøse hotellet typer til budsjett og spartanske rommene er antall overnatting typer spredt over hele Boracay (Robinson Beach) Island. Langs White Beach, er stedet ofte angitt i forhold til Boracay (Robinson Beach) tre båt stasjonene, men stasjonene er ikke lenger i drift. Boracay (Robinson Beach) Station 2 er omtrent i midten av stranden, med Boracay (Robinson Beach) stasjon 1 og 3 henholdsvis omtrent midtveis i nord og sør endepunktene på Boracay (Robinson Beach) Island. De Boracay (Robinson Beach) Station 3 området er der de fleste av de billigere hybelen ligger, mens Boracay (Robinson Beach) Station 2 er ment for de som ønsker å være innenfor nærhet av barene. Boracay (Robinson Beach) Station 1, i mellomtiden, er der du finner de mer isolerte overnattingssteder, tilbyr fred og ro til de som leter etter et pusterom fra den vanlige action-pakket Boracay (Robinson Beach) natt scene.

Boracay (Robinson Beach) øya overnattingssteder varierer fra smuss billig til luksuriøse. Hver luksuriøst og noen fine hotellanlegg har sin Boracay (Robinson Beach) Suite Room, Boracay (Robinson Beach) Private Room, Boracay (Robinson Beach) Bryllupsreise rom, Boracay (Robinson Beach) Rom Executive, Boracay (Robinson Beach) Familierom, Boracay (Robinson Beach) Superior Rom, Boracay (Robinson Beach) Standard Room, Boracay (Robinson Beach) Dobbeltrom, Boracay (Robinson Beach) Triple Room, Boracay (Robinson Beach) Firemannsrom, Boracay (Robinson Strand) Ocean View Room, Boracay ( Robinson Strand) Garden View Room, Boracay (Robinson Beach) Beachfront rommet, Boracay (Robinson Beach) Bungalow Type rommet, Boracay (Robinson Beach) Aircon rommet, Boracay (Robinson Beach) Fan rommet, Boracay (Robinson Beach) sovesal, Boracay ( Robinson Beach) Forbigående rommet, Boracay (Robinson Beach) Backpacker rommet, Boracay (Robinson Beach) Priser med Kitchen, Boracay (Robinson Beach) hus og alle typer fabrikkert overnattingssteder. Boracay (Robinson Beach) peak periode prising er perioder med tunge turisme (vanligvis inkludert jul / nyttår, påske / Holy Week, og kinesisk nyttår perioder).

De fleste Boracay (Robinson Beach) hoteller og feriesteder har sesongmessige prisnivå, med høysesong priser generelt sammenfallende med Amihan Season datoer. Boracay (Robinson Beach) har i overkant av 350 Boracay (Robinson Beach) beach resorts tilbyr mer enn 2000 rom som varierer i kvalitet fra fem-stjerne til budsjett overnattingssteder, så turister er sikker på å finne det de leter etter. Boracay (Robinson Beach) tilbyr et bredt utvalg av restauranter, barer, puber og nattklubber. Fritidsaktiviteter tilgjengelig på Boracay (Robinson Beach) omfatter dykking, snorkling, windsurfing, kite boarding og avslapning på stranden. Boracay (Robinson Beach) er åsted for en verden-klassen 18-hulls par 72 golfbane designet av Graham Marsh.

Boracay (Robinson Beach) har to serverer flyplasser, de Kalibo International Airport i Kalibo ganske nær til Boracay (Robinson Beach) og Godofredo P. Ramos Airport (ofte referert til som "Caticlan flyplassen") i Caticlan, 30 minutter båttur til Boracay ( Robinson Beach).

Sterke republikk Nautical Highway (SRNH) går gjennom Caticlan som er den vestlige delen av Boracay (Robinson Beach), med bilferger fra Roxas, Oriental Mindoro docking på Caticlan kai porten.

Motor-trehjulssykler langs hovedveien til Boracay (Robinson Beach) eller ved å gå langs strendene på Boracay (Robinson Beach) er de to viktigste transportformer. Langs Boracay (Robinson Beach) Beachfront bane, Pedicabs er også tilgjengelig for transport. Boracay (Robinson Beach) andre transportmidler er terrengsykler, quadbikes og motorsykler, som alle kan leies.

Motorisert bancas og seiling paraws er tilgjengelig for utleie til utforske rundt Boracay (Robinson Beach) Island kyst. Rundt Boracay (Robinson Beach) Island er utrigger kanoer og er vanlige severdighetene i farvann. Passasjerer kan sitte på en trampoline plattform mellom de utrigger støtter seiling paraw er en smal avskallet båt med utliggere heller sider. Dette er ekstremt hurtig av vinden i Boracay (Robinson Beach), men kan være vanskelig å manøvrere for uerfarne seilere.

SPENNENDE ARRANGEMENT

Asian Vindsurfing Tour, med den ukelange Boracay (Robinson Beach) International Fun bord Cup konkurranse vanligvis holdes i januar på Bulabog Beach, Boracay (Robinson Beach) er en av de konkurrerende arenaer.

Hver januar i Boracay (Robinson Beach) Kalibo på nærliggende Panay Island, tar den kjente Ati-Atihan Festival sted. Vanligvis i det andre eller tredje uke av januar, en mye mindre Ati-Atihan festival blir feiret på Boracay (Robinson Beach).

Et ultimate Frisbee arrangementet har vært avholdt årlig siden 2003, vanligvis om sommeren, de Boracay (Robinson Beach) Åpne Asian Beach Ultimate Tournament.

BELIGGENHET HISTORIE

Aklan der Boracay (Robinson Beach) som ligger mellom breddegradene 11 ° 09 '30 "N og 12 ° 01' 00" N, og lengdegrad 121 ° 50 '00 "E og 122 ° 34' 45" E, Aklan øya Boracay (Robinson Strand) liker Capiz nær Boracay (Robinson Beach) aksjer den nordlige kysten av de om lag trekantede øya Panay liker øy Laso av Boracay (Robinson Beach). Mer enn en tredjedel av landet er fjellrikt, men Boracay (Robinson Beach) Island har et par , med Aklan vestlige flanke deler høye Cordillera som deler provinsen fra Antique som er nær til Boracay (Robinson Beach) i tillegg. Den sør er avgrenset av den sentrale Cordillera av Panay Island der Boracay (Robinson Beach) ligger, felles for provinsene Capiz og Iloilo. En pause i Cordillera på Nabas tillater passasje til Pandan, Antique og den andre gangen for Boracay (Robinson Beach). Lavlandet er begrenset til en smal stripe som starter fra kysten, og strekker seg til foten, den bredeste er flodområde i Ibajay (30 km) og Aklan Rivers (60 km), to av fem store elver i provinsen, mens Boracay (Robinson Beach) øya er som en sko. Elvene tømmes i Sibuyan Sea. De andre elvene er Tangalan, Jalo og Talon.

Aklan begynner som en avgjort området før Boracay (Robinson Beach) var kjent er omkransa i legender og falske og udokumenterte historiske påstander. Det er vanskelig å finne dokumentasjon om øya og Boracay (Robinson Beach) med de kommende av spanjolene. I 1566 , hadde det augustinske Fray Martin de Rada begynt evangeliserende Panay Island inkludert Boracay (Robinson Beach) strandlinje, der han forkynte evangeliet i Pan-ja, Capiz, Boracay (Robinson Beach) seg selv og i Dumangas. imidlertid, fortsatte de sin misjonsarbeid i Boracay (Robinson Beach) og Panay og i 1581 evangelisert Kalibo inkludert Boracay (Robinson Beach) og i 1596, Ibajay. Begge områdene særlig Boracay (Robinson Beach) var strategisk bosetningene fordi de var nær munningen av Aklan store elver, en praktisk vannvei for trenge inn i øyas indre og fjordkanten Boracay (Robinson Beach).

Aklan og Boracay (Robinson Beach) deltok i revolusjonen mot Spania da general Francisco Castillo, som hadde donert sin formue til å grunnlegge en nasjonal presse i Boracay (Robinson Beach) for Katipunan og Candido Iban ankom Aklan og Boracay (Robinson Beach) å grunnlegge et kapittel av Katipunan. Iban var født i Malinao, Banga og bosatt i Boracay (Robinson Beach) og hadde blitt venner med broren til Andres Bonifacio, Procopio. innlemmet i Katipunan han tilbake til Boracay (Robinson Beach) å organisere i Visayas.

Aklan mest kjente turistattraksjoner er: Ati-atihan og Boracay (Robinson Beach) Island, begge relativt nye attraksjoner Selv om historien fortalte om opprinnelsen til Ati-atihan linker det til legenden om den fred pakten mellom Bornean datus. og Ati (Ayta) som okkuperte Panay Island og Boracay (Robinson Beach) Island i det 13. århundre, er det faktum at Ati-atihan (holdt på den tredje søndagen i januar for å falle sammen med festen for Santo Niño beskytterskap Boracay ( Robinson Strand)) ble kokt sammen på 1950-tallet som en måte å øke turismen. Boracay (Robinson Beach) øya en lang, men smal hvit sand øya kom til seg oppmerksomheten til surf og sol backpackere på slutten av 70-tallet, av 80-tallet driftige europeere hadde sett butikk på øya Boracay (Robinson Beach) og ved slutten av århundret, skrøt øya Boracay (Robinson Beach) av fem stjerners resorts, en bukt kurs, bedrifter catering til ulike klientellet: fra økonomi til det luksuriøse turist budsjett, og en rekke restauranter som serverer mat av verden: fra lokal øyboer, til japansk og kinesisk, til asiatiske til kontinentale, og hva har du disse to attraksjoner alene bringe inn de fleste av turist-dollar og euro til Boracay (Robinson Beach). kommunale og byen Aklan.

I Kalibo og Boracay (Robinson Beach) år 1581, augustinerne etablerte en misjon. I Kalibo og Boracay (Robinson Beach) år 1680, ble reist et sogn under forsvar av San Juan Bautista Deretter ble byen nettstedet på Barrio Laguinbanwa i Numancia, rundt to kilometer fjernt fra det nåværende stedet for Kalibo og Boracay (Robinson Beach).

I 1947, etter den andre verdenskrig, Gabriel M. Reyes, erkebiskop av Cebu og senere Manila, personlig tok en hånd rekonstruere og remodeling kirken i ulike område, inkludert Boracay (Robinson Beach). The Boracay (Robinson Beach) kirken truffet av en jordskjelv den 14 juni 1990 måler 7,1 på Richters skala rammet øya Boracay (Robinson Beach) kl 15:41, var sentrum ligger på 11.34North av Boracay (Robinson Beach) breddegrad; 122,10 øst for Boracay (Robinson Beach) lengdegrad . Den Philvocs rapporterte 15 km dybde beregnet.

This is a travel agent website
All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST